Om oss

Det här är 7H Affärer

I Sjuhärad finns det cirka 20 000 företag. Deras verksamhet berör dagligen så gott som alla sjuhäradsbor - och många andra som har intressen i området. Dessa företag skapar arbeten, tjänster och varor som inte Sjuhärad skulle klara sig utan. Dessa företag driver Sjuhärad framåt.

Det är viktigt och självklart att vi på Borås Tidning och Ulricehamns Tidning berättar om företagande och företagare. Det är en självklar del av vårt publicistiska uppdrag. I en allt snabbare digital värld gör vi det på näringslivssajten 7H Affärer.

Sajten 7H Affärer gör de båda systertidningarna BT och UT tillsammans. 7H Affärer är en daglig arena där våra näringslivsjournalister och bloggare berättar, granskar, analyserar och debatterar det som händer i Sjuhärads företagsvärld.
På sajten finns också en nationell och internationell utblick genom samarbeten med Svenska Dagbladets näringslivsredaktion och TT.

Marknadspartners
På sajten 7H Affärer finns förutom journalistiskt material från BT och UT en bred information från våra marknadspartners. En marknadspartner är partner till tidningarnas kommersiella avdelningar och förfogar över ett utrymme på 7H Affärer där de kan förmedla information till sajtens besökare. Borås stad och Västsvenska handelskammaren är våra partners just nu. Det finns framöver plats för en eller ett par till.

På 7H Affärer kan dessutom våra lokala företag lägga ut egna pressmeddelanden, det finns en guide med Sjuhärads alla företag och en samlingsplats med alla konferenslokaler i vårt område.

Vår förhoppning är att 7H Affärer ska vara en mötesplats för alla som är intresserade av Sjuhärads affärs- och företagsliv.

Stefan Eklund, chefredaktör Borås Tidning
Henrik Erickson, chefredaktör Ulricehamns Tidning